Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Εκλογές 6ης Μαϊου ….η επόμενη μέρα

  Συνάντηση μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 19:00 σε αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών θα διεξαχθεί ανοικτή συνάντηση μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ  με θέμα τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα και την Ευρώπη.
                              
                                ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
                             Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ν. Πέλλας

3 σχόλια:

  1. Έστω και την τελευταία στιγμή διαβάστε τις απόψεις-προτάσεις του Βαρουφάκη. Στο κάτω κάτω και για ψήφο στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.καλούσε και τον επικαλείστε ως αξιόπιστο οικονομολόγο.
    Οι απόψεις του εδώ :http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/proapaitoymena-elpidas-toy-gianni-baroyfaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης διαβάστε τι λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης μπας και "αποσύρετε" -από τις τηλεοράσεις τουλάχιστον- τους ΛαφαζανοΣτρατούληδες.
    Οι απόψεις του εδώ :http://tvxs.gr/news/ekloges-2012-afieroma/gstathakis-sigoyra-mesa-sto-eyro-eos-2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζεις το μοναχικό σου "πόλεμο" στους ΛαφαζανοΣτρατούληδες και στο Γλέζο για μένα είναι μέγα λάθος σου. Έχεις εγκλωβιστεί σε αυτή την αντιπαράθεση πέρα για πέρα ξεπερασμένη και γεμάτη φοβικά σύνδρομα. Θεωρώ απρέπεια να ζητάω τον αποκλεισμό από τα κανάλια αυτού που ηγείται του ψηφοδελτίου επικρατείας και σύμβολο αντίσταση, ειλικρινά με προβληματίζεις.
      Για αυτά που προτείνεις να διαβάσουμε να πω πως ο μεν Σταθάκης είναι βουλευτής του Συριζα και μέλος του οικονομικού τμήματος του Συνασπισμού. Οι θέσεις του Βαρουφάκη δε είναι πολύ κοντά στις θέσεις του Συριζα τις διαβάζω με ενδιαφέρον συμπάθεια αλλά όμως δεν μπορώ να τις τοποθετήσω πιο ψηλά από αυτές που εκφράζονται εντός του Συριζα από Τσακαλώτο, Μηλιό, Δραγασάκη, Σταθακη κ.α.. Νομίζω ότι αυτός ο διάλογος και η διαφορετικότητα εντάσσεται στα πλαίσια ενός αριστερού διαλόγου στο πνεύμα πάντα του Σύριζα. Να επαναλάβω ότι ο Σύριζα αποτελεί ένα μεγάλο πολιτικό εργαστήρι όπου συναντιόνται διαφορετικές εκφράσεις τις αριστεράς ένα πραγματικό πείραμα δημοκρατίας. Σήμερα όλοι στην αριστερά καλούμαστε να αποδείξουμε κατά πόσο πιστεύουμε, πραγματικά, στην ενότητα δράσης και κατά πόσο μπορούμε να συνθέσουμε τις διαφορετικές φωνές σε μία πολιτική στρατηγική στόχευση. Ο Σύριζα πέρασε από πολλά κύματα, είχε τα πάνω κάτω, πέρασε τις παιδικές του αρρώστιες, μπορεί ακόμη να μην τις ξεπέρασε τελείως. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι θα προχωρήσουμε μαζί χωρίς αποκλεισμούς ή θα επιδοθούμε σε έναν πόλεμο μεταξύ φτωχών συγγενών του πολιτικού συστήματος. Η τακτική αυτή , τα τελευταία δυο χρόνια, αποδείχθηκε νικηφόρα κι οφείλουμε τουλάχιστον αυτό να το σεβαστούμε.
      Φιλικά Γιώργος

      Διαγραφή