Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΒΗΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟΝ


    Σάββας  Λαμπρίδης

Ποιος φοβάται τις εκλογές ;       
        
Περίσσεψε η υποκρισία, περίσσεψε και  η τρομοκρατία την τελευταία εβδομάδα μετά τις Εκλογές! Παρακολουθήσαμε ένα πρωτοφανές παρασκήνιο, με σκοπό τη δημιουργία κυβέρνησης με κάθε τρόπο χωρίς να πάμε σε νέες εκλογές. Το επιχείρημα βεβαίως είναι πως αυτό απαιτεί για μία ακόμη φορά η σωτηρία της πατρίδας. Την σωτηρία της πατρίδας, βέβαια, επικαλούνταν  και όσοι έβαλαν την Ελλάδα στο γύψο πριν από 40 χρόνια, αλλά και όλοι οι οποίοι οδήγησαν τη Χώρα στην απόλυτη κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία!

Ας αφήσουμε όμως την Ιστορία όσο διδακτική και να είναι και ας πάμε στα γεγονότα.
    Ο Ελληνικός λαός μέσα από τις εκλογές αποφάσισε και άμεσα, οι ξεβρακωμένοι σε αντιλαϊκά  σε συμφέροντα, αναλυτές των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, διέρρηξαν τα ιμάτια τους αναλύοντας  τη θέληση του Λαού! Τέτοια πρεμούρα και τέτοια πρωτοφανή αγάπη είχαμε να δούμε από τα τεράστια συλλαλητήρια που εξαφάνισαν με τις κάμερες τους τον Ελληνικό Λαό έτσι ώστε να δείχνουν  την τρομοκρατία των ΜΑΤ και των κουκουλοφόρων για να μαντρώσουν το υπόλοιπο φοβισμένο «πλήθος για το καλό του»!
Και τι είπαν με την ανάλυση τους;
Κάντε κυβέρνηση πολτό για να εκθέσετε τον «αυθάδη και αλαζόνα» ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε να ξαναέρθετε στο προσκήνιο… γιατί οι πολιτικές του μας χαλάει τη συνταγή.
Λες και η ψήφος του λαού  είναι υλικό για το εμετικό τους κοκτέιλ!
      Με τους εκπροσώπους των τραπεζιτών να έχουν μείνει  με κόμματα σκύβαλα και αυτό να μεταφράζετε ως αίτημα του λαού να «συνεργαστούν» ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λαός, βέβαια, αυτό που θέλησε να δήξει, μάλλον (γιατί πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με τις αβίαστες και εύκολες ερμηνείες :το τι ήθελε ο λαός), απέχει παρασάγγας από αυτή την άρρωστη και ηλίθια μετάφραση ενός νοθευμένου εκλογικού αποτελέσματος με έναν εκλογικό νόμο τερατούργημα.     
     Κάποιοι φοβούνται, κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους  γιατί κλυδωνίζονται τα συμφέροντα τους και για πρώτη φορά φαίνεται να μην μπορούν να ελέγξουν  και να ποδηγετήσουν τον Ελληνικό Λαό που η ψήφος του δεν έχει πλέον μόνο βαρύτητα για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Πράγμα που προσπαθούνε να αποκρύψουν με μεγάλη σπουδή!
      Έτσι αφού δεν  έπιασε η τρομοκρατία με την έλλειψη γάλατος στα μπακάλικα  τώρα σειρά έχει ο διχασμός !
      Ποιος φοβάται όμως τις εκλογές ;
 Σίγουρα όχι ο Ελληνικός Λαός ! Η Δημοκρατία εξάλλου δεν έχει διλήμματα…
 Αλλά τότε ποιος;
Αυτοί που κράτησαν ανώριμο πολιτικά τον Έλληνα για να τον έχουν του χεριού τους. Αυτοί που τον διέφθειραν για να γίνει άβουλο πλάσμα στα θέλω τους και να «τσιμπάει» σε κάθε πολιτικάντικη ατάκα.
Αυτοί που γελούσαν εις βάρος  του Ελληνικού Λαού συναγελαζόμενοι με τους  οικονομικούς βρικόλακες και χρησιμοποιούσαν την Δημοκρατική εντολή του Λαού για να κάνουν καριέρα και περιουσίες.
Και πάνω από όλα σήμερα αυτοί που προσπαθούνε να μετατρέψουν τη Δημοκρατία σε παλιάτσο Πανευρωπαϊκά για να επιβάλουν Τραπεζική χούντα στην Ε.Ε.
       Και τώρα, «εκείνοι που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι » όπως λέει ο λαός μας.
Αυτοκριτική καμία, έμπρακτη συγνώμη καμία, θράσος και ύβρεις μόνο !
       Στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ελλάδας, το πολιτικό κατεστημένο (ΠΑΣΟΚοΝΔ) που την οδήγησε στη χρεοκοπία, ενδιαφέρεται μόνο για την επιβίωσή του, πατώντας ακόμη και πάνω στο ίδιο το Σύνταγμα.
Άλλωστε η ίδια η κυβέρνηση Παπαδήμου σύμφωνα με τον Προκόπη Παυλόπουλο (συνέντευξη ΣΚΑΙ) ήταν Συνταγματική εκτροπή, αλλά για το καλό της χώρας. Καταλαβαίνει έτσι, ο οποιοσδήποτε, το πόσο επικίνδυνη είναι η άποψη που θέλει το Σύνταγμα λάστιχο που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις πολιτικές σκοπιμότητες και τις «καλές» προθέσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ένα νέο μόρφωμα τεχνοκρατών, θα κυβερνήσει για το «καλό» μας, ενώ εμείς ψηφίσαμε για το κακό μας χωρίς να το ξέρουμε!
    Σίγουρα αυτό δεν είναι Δημοκρατία και ακόμη πιο σίγουρα  «λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο». Τον Ελληνικό Λαό. Γι αυτό ας σταματήσουν την τρομοκράτηση του, τον εμπαιγμό του και τον διασυρμό του και ας σκύψουν με σεβασμό πάνω από τις αποφάσεις του. Ας καταλάβουν, οι αυθάδεις παρασιτικοί, ότι ο λαός δεν είναι εργαλείο κανενός και πρέπει υποταχθούν στη βούληση του. Κι αυτό απευθύνεται και στους εσωτερικά αλλά και στους εξωτερικά «ανησυχώντες»!!      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου