Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Όχι στην καταστροφή, αλλά στη δημιουργία ενός κράτους που θα υπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού μας!


Τον τελευταίο καιρό, υπάρχει έντονη ανησυχία για τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων,  στο κέντρο της Αριδαίας αλλά και σε όλη την Αλμωπία. Η αλήθεια είναι ότι, οι πολιτικές των μνημονιακών συνεταίρων(ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) καθ υπόδειξη των καταστροφέων του Κοινωνικού Κράτους της Ευρώπης ( Μέρκελ, Σόιμπλε κτλ)   έχουν στόχο τη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών και του κράτους. Το μνημόνιο στερεί από το λαό μας πόρους  αναγκαίους ακόμη και για τα πιο βασικά αγαθά: οι μειώσεις μισθών και συντάξεων στερούν το «ψωμί», οι  περικοπές δημόσίων
δαπανών διαλύουν την παιδεία, την υγεία και τέλος την ασφάλεια. Η  χωρίς στρατηγική, περικοπή δαπανών δυσχεραίνει τη λειτουργία και της Αστυνομίας σε βαθμό που να καθιστά αδύνατη και ανεπαρκή την επάνδρωση, ιδιαίτερα κατά της νυχτερινές ώρες,  των περιφερειακών Α. Τ.  Με αυτό τον τρόπο υπονομεύεται η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και ενισχύεται το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας καλεί τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια να απαλλαγεί ο τόπος από το βάρβαρο μνημόνιο και από τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις  που το υπηρετούν. Το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών πρέπει να είναι ένα : Όχι στην καταστροφή, αλλά στη δημιουργία ενός κράτους που θα υπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού μας!

ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου